JSport.roJSport.ro
foto: cfr1907.ro
foto: cfr1907.ro – CFR Cluj a suferit, luni seara, al patrulea eşec al sezonului tocmai în faţa Viitorului condus de Gică Hagi, cel care a atacat, recent, echipa din Gruia pentru faptul că şi-ar putea lua punctele înapoi la TAS.

Ardelenii au pierdut cu 1-2 din cauza unui penalty care le-a fost acordat în prima repriză, iar mai apoi retras de Ovidiu Haţegan la semnalizarea asistentului. Acea fază a stârnit furia clujenilor, care s-au luat de arbitraj după partidă.

„Până acum nu am comentat arbitrarul, dar vrem să ne fie respectată munca pe care o facem. Bineînţeles că acolo a fost penalty, arbitrul nu mi-a expliat nimic după meci dar nici nu trebuie să-mi dea explicaţii pentru că ştiu ce am văzut pe teren”, a spus tehnicianul CFR-ului, Francisc Dican.

Intraţi cu 0-0 la pauză, clujenii au primit gol după ce Aurelian Chiţu a scăpat singur cu Mincă, în minutul 56, însă au avut puterea să revină imediat pe tabelă, după ce Cristian Lopez a marcat în urma unei lovituri de colţ. În minutul 67, Romario Benzar şi-a adus din nou echipa în avantaj după o greşeală a lui Mincă, lovitură fatală pentru CFR Cluj, care nu a mai putut să reacţioneze.

CFR Cluj a ajuns la al patrulea meci consecutiv în Liga I fără victorie, iar în etapa următoarea se va deplasa la Timişoara.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.