JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a jucat, duminică, penultimul meci de acasă din acest campionat cu CS U Craiova, pierzând cu 0-3. Golurile acestui joc au fost marcate de Ivan (30, 77) şi Zlatinski (44). Prin această victorie, Craiova a reuşit să îi administreze cea mai drastică înfrângere echipei din Gruia din acest sezon.

Juan Carlos (10) a reuşit să trimită mingea în poarta Craiovei, dar golul său a fost anulat din cauza faptului că jucătorul se afla în poziție neregulamentară de joc. După această fază, meciul a devenit unul echilibrat, cele două echipe nereuşind să intre în careul advers.

Minutul 26 a venit cu o ocazie mare pentru CFR, dar Omrani a trimis mingea peste transversală din centrarea lui Sorsa, iar patru minute mai târziu Ivan a deschis scorul cu un şut de la 18 metri. Acelaşi Omrani (34) a dorit să le ofere craiovenilor o replică, dar mingea s-a dus milimetric peste transversală. Zlatinski a fost atent la devierea portarului Marc şi în minutul 44 a adus gruparea din Bănie în avantaj, 0-2.

Dan Roman (72) a fost cel mai aproape de a marca pentru CFR, dar şutul său s-a dus peste poarta lui Mingote. Ivan a reuşit cel de-al treilea gol al craiovenilor (77), iar aceasta a fost ultima fază importantă a serii. Gruparea din Gruia a încercat să marcheze pe final, dar acțiunile sale nu au fost finalizate cu succes de jucătorii CFR-ului, care au pierdut primul meci pe teren propriu după cinci luni.

În urma acestui joc, CFR rămâne pe locul 4 cu 33 de puncte, iar Craiova pe 5 cu 31 puncte, iar ardelenii şi-au luat gândul de la titlul de campioană.

https://www.youtube.com/watch?v=L705pWHpq9I

CFR Cluj

28
Marc
77
Peteleu
4
Horj
6
Larie
22
Lopes
8
Nascimento
10
Gomelt
99
Deac
7
Păun
17
Sorsa
9
Omrani

Au mai intrat: Ruiz, Dan Roman, Antal. Antrenor: Vasile Miriuţă

CS U Craiova

80
Mingote
24
Briceag
5
Barthe
19
Dumitraş
30
Dimitrov
22
Băluţă
54
Screciu
23
Zlatinski
11
Bancu
9
Ivan
14
Jazvic

Au mai intrat: Petre, Bîrzan, Măzărache. Antrenor: Gheorghe Mulţescu

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.