Universitatea Cluj a pierdut pe un teren greu meciul cu Ripensia Timişoara, scor 1-2.

Bănăţenii au reuşit să întoarcă scorul, iar clujenii au încheiat meciul şi în 10, după eliminarea lui Răuţă.

La final, antrenorul Costel Enache a dat vina pe probleme de grup şi a spus că îi este ruşine de ceea ce se întâmplă la Universitatea.

“Nu mai avem aceeaşi unitate de grup, nu mai suntem implicaţi şi parcă nu ne mai interesează nimic din ceea ce înseamnă un concept de sport de echipă. Asta e şi o consecinţă a rezultatului nostru de azi. Factorul mental e responsabilul numărul 1 de ceea ce se întâmplă acum la clubul nostru. Am învăţat să trec peste supărări, să le accept, dar acum mi-e puţină jenă, mi-e puţină ruşine de ceea ce se întâmplă”, a spus Enache, la Look Sport.

Mai jos aveţi rezumatul video al meciului de la Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. Multumim, bai Enache, bai mercenarul lui peste prajit, multumim lui Blokulet, bai pitikule, ca nu putem sa iti spunem Inaltimea Ta, ca doar esti pitik mic 🙂 multumim celor 5 aserei de duzina care se dau cu fundul de teren, ca va faceti de ras in mod constant, ceea ce e chiar o realizare in sine !! 🙂 Bai, impiedicatilor, v-ati inpotmolit in noroiul din Timisoara ca la Rovine, bai !! 🙂 Bravo Gorcea, fa-l uitat pe marele Mutiu, tu stai tot timpul pe linia de 6 metri a careului, nu la 16 metri !! 🙂 Hai sa vedem daca reusiti sa promovati la locul de baraj, o sa fie chiar sarbatoare daca o faceti si pe asta, voi chiar sunteti in stare !! 🙂 Bai, rad toti de voi, chiar meritati renumele de Clovnii Ambulanti ai Klujului, multumim inca o data pentru profesionalismul aratat in diletantismul vostru magic, asa ceva e mai rar de reprodus, dar la voi nimic nu e imposibil, mai aduceti inca vre-o 5 jidani handikapati la echipa, si inca cativa pensionari negrii ca Ogbu, multumim Bokuletule ca ai un as asuflet mare sa ii salvezi pe toti negrii pensionari de 37 de ani care nu au mai jucat de 1 an si jumatate, aici isi relanseaza batranetile, multumim inca o data, bai afonule !! 🙂 Si saluta CFR-ul, aceasta echipa pura ungureasca din Ungaria Mica, zisa si Transilvania, care e tripla campioana consecutiva a Romaniei, bai Blokuletule, bai potlogarule mic ce esti !! 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.