JSport.roJSport.ro
foto: Alex Dobrescu (LPF)

CFR Cluj a suferit primul eşec din 2017 chiar la debutul în play-off, 0-2 cu Steaua Bucureşti, pe Arena Naţională. Feroviarii au avut două şanse uriaşe de a deschide scorul, dar au primit două goluri în ultimele cinci minute şi se întorc cu mâna goală din Capitală.

Ardelenii şi bucureştenii şi-au impărţit perioadele bune de joc în prima repriză, ambele echipe având şi câte o bară, prin Omrani, respectiv Ovidiu Popescu. În cele din urmă, după 45 de minute echilibrate, Steaua şi CFR au intrat la vestiare cu 0-0, iar meciul rămânea în continuare deschis oricărui rezultat.

După aproximativ 15 minute de la reluare, Păun s-a pierdut în faţa lui Niţă şi a ratat o şansă imensă, imediat Tănase irosind ocazia campionatului la poarta lui Mincă. Jucătorii lui Vasile Miriuţă au căutat în continuare să dea lovitura pe Arena Naţională, însă o nesincronizare în defensiva clujeană l-a lăsat pe Gnohere liber în minutul 85 şi toate eforturile alb-vişiniilor se vedeau năruite.

Pe final, Mincă a luat un gol mai frumos decât cel încasat la Iaşi în urmă cu două etape, de la Ovidiu Popescu, iar CFR Cluj a debutat cu stângul în play-off, următorul adversar fiind Astra Giurgiu, vineri, în Gruia.

Steaua

1
Niţă
15
Momcilovic
14
Bălaşa
4
Tamaş
44
Enache
23
Popescu Ov.
11
Muniru
29
De Amorim
27
Boldrin
17
Jakolis
7
Alibec

Au mai intrat: Tănase, Pintilii, Gnohere. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

CFR Cluj

1
Mincă
45
Camora
30
Mureşan An.
6
Larie
22
Lopes
31
Rus L.
8
Nascimento
19
Nouvier
7
Păun
99
Deac
9
Omrani

Au mai intrat: Bud, Gomelt, Sorsa. Antrenor: Vasile Miriuţă

 

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.