JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a reuşit să se califice în play-off după ce a câştigat meciul cu FC Viitorul, 1-0, din ultima etapă a sezonului regulat, un joc tratat în mod special şi de către suporterii feroviarilor.

Aceştia şi-au amintit de zilele în care CFR câştiga titlul sau participa în Liga Campionilor şi au ţinut să fie prezenţi în număr mare la stadionul din Gruia, în încercarea elevilor lui Vasile Miriuţă de a bifa o performanţă la care nu se gândea prea multă lume la începutul sezonului.

Astfel, fanii alb-vişiniilor aproape au umplut tribuna de 10.000 de locuri a arenei clujene, alţi aproximativ 2.500 luând loc la tribuna I.

Galeria CFR-ului şi-a încurajat echipa pe toată durata meciului, la final miile de fani sărbătorind împreună cu jucătorii, dar şi cu preşedintele Iuliu Mureşan, în celebrul stil islandez accederea între primele şase echipe.

„Este o bucurie mare pentru că am pornit cu acele şase puncte de penalizare, iar băieţii au făcut o treabă extraordinară şi e normal să se bucure. La început nimeni nu credea că vom fi acolo, nimeni nu ne dădea nicio şansă, mai ales după ce au plecat Jakolis, Petrucci şi Cristian Lopez, dar jucătorii au demonstrat mare caracter şi vreau să mulţumesc şi staff-ului meu, a făcut o treabă foarte bună. Noi suntem mândria Ardealului, era păcat să nu fie o echipă din Ardeal între primele şase şi suntem mândri că suntem ardeleni”, a declarat antrenorul Vasile Miriuţă, după meciul cu FC Viitorul.

Un video cu bucuria jucătorilor şi a suporterilor de la final poate fi văzut mai jos.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.