JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a câştigat meciul de la Mediaş, 2-1, reducând la un singur punct distanţa care o separă de Gaz Metan în clasament. A fost prima victorie a clujenilor pe terenul medieşenilor din 1947 încoace, aceste trei puncte urcând din nou formaţia feroviară pe loc de play-off.

Prima repriză, însă, nu a arătat un CFR dornic să învingă cu orice preţ, medieşenii având situaţiile mai periculoase de poartă. Ocaziile mari au lipsit, însă, în careul lui Mincă, în timp ce în jumătatea medieşenilor încercările elevilor lui Vasile Miriuţă de a-i da emoţii lui Pleşca au fost mult prea timide timp de 40 de minute.

Feroviarii au încheiat în ofensivă prima repriză, în minutul 43 Bud şi Omrani având o dublă ocazie de a-şi duce echipa în avantaj, însă cele două formaţii au intrat la egalitate la pauză, 0-0.

A doua repriză a aparţinut, însă, în totalitate clujenilor, care au fost mult mai activi în jumătatea gazdelor. O „imprecizie” a lui Omrani a dus la deschiderea scorului în minutul 63, pasa acestuia pentru Bud ajungând direct în plasa lui Pleşca. După ce Mincă s-a opus la şutul lui Eric din lovitură liberă, Păun a dat lovitura pe contraatac, iar CFR a mai doborât o statistică negativă, câştigând după 70 de ani la Mediaş.

S-a terminat 2-1 pentru clujeni, Sikorski marcând pe final golul Gazului, CFR urcând pe locul cinci în clasament, având un meci mai mult, însă, decât Dinamo şi Astra.

Gaz Metan Mediaş

12
Pleşca
80
Romeo
5
Itoua
3
Trtovac
89
Creţu
94
Bic
6
Tahar
16
Zaharia
33
Sikorski
10
Eric
22
Munteanu

Au mai intrat: Buzean, Petre, Buziuc. Antrenor: Cristian Pustai

CFR Cluj

1
Mincă
77
Peteleu
30
Mureşan
6
Larie
22
Lopes
19
Nouvier
10
Gomelt
31
Rus
20
Chiriţă
26
Bud
9
Omrani

Au mai intrat: Păun, Sorsa, Ruiz. Antrenor: Vasile Miriuţă

 

Sursa video

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.