JSport.roJSport.ro

Unirea Jucu a obţinut dramatic un punct din meciul cu FC Hermannstadt, 2-2, după un joc tensionat mai ales în repriza a doua.

După 1-0 la pauză pentru Unirea, marcator Cocan, sibienii au reuşit să egaleze în minutul 66 prin Neacşa, însă imediat s-a pornit o încăierare generală.

Jucanii au refuzat să le înapoieze mingea sibienilor pentru ca aceştia să o ducă rapid la centrul terenului, motiv care a dus la un scandal imens între cele două echipe. Neacşa şi Pintea au fost eliminaţi după acel meleu, Ţicrea primind şi el cartonaş roşu după o altercaţie verbală chiar cu jucătorul sibian eliminat, în timp ce acesta din urmă părăsea terenul.

În locul lui Ţicrea a intrat Dorin Silaghi, portarul de rezervă al jucanilor primind imediat gol însă, printr-un şut al lui Dâlbea. În minutul 85, nou intratul Şut a stabilit scorul final după o reluare de la marginea careului şi Unirea Jucu a obţinut un punct care se poate dovedi extrem de important în lupta pentru locul al treilea în clasament.

Mai jos aveţi înregistrarea completă a meciului, în care puteţi vedea şi scandalul de după golul egalizator al sibienilor.

FC Hermannstadt

22
Voicilă
17
Tătar
27
Crişan
6
Pîrvulescu
32
Străulea
10
Neacşa
25
Cristiu
8
Bratima
2
Dâlbea
14
Fotescu
23
Necşulescu

Rezerve: 12. Ciorgovean, 4. Oiţă, 31. Bratu, 18. Chifu, 7. Petrescu, 20. Unguru, 21. Moldovan And. Antrenor: Eugen Beza

Unirea Jucu

12
Ţicrea
5
Crişan
4
Băghiceanu
22
Pintea
6
Gîţ
2
Trăistar
13
Covaciu
18
Banyoi
10
Bucur
23
Cocan
9
Pop Al.

Rezerve: 88. Silaghi, 7. Maxin, 8. Budică, 20. Cubleşan, 17. Băican, 19. Şut. Antrenor: Adrian Iencsi

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.