JSport.roJSport.ro

Unirea Jucu a încheiat pe locul patru campionatul în Liga a III-a, cel mai probabil ultimul în acest eşalon fotbalistic pentru formaţia din judeţul Cluj.

Finanţatorul Unirii, Mircea Maier, nu s-a mai înţeles cu autorităţile locale din Jucu şi a anunţat că, din sezonul viitor, echipa va pleca din comuna clujeană şi va evolua sub un alt nume.

Există mai multe variante pentru formaţia de Liga a III-a, inclusiv ca ea să fie mutată într-un alt judeţ, o decizie fiind aşteptată în următoarea perioadă.

„Este dezamăgitor să mergi cu echipa prin partea asta de Transilvanie, care este cuprinsă în seria a cincea şi peste tot oficialităţile locale să spună «Da, mi-aş dori să vină un privat lângă noi ca să facem ceva mai frumos» şi să vezi că la Jucu nu se doreşte acest lucru. Dimpotrivă, dacă se poate să te şi încurce. Cred că este cea mai mare dezamăgire a mea din acest sezon, întrucât la startul acestui proiect, vara trecută, ne propusesem, cel puţin eu asta am înţeles, un proiect pe termen lung şi un parteneriat care să ducă chiar spre Liga a II-a. Din păcate, nu s-a dorit acest lucru, nu ştiu exact care sunt intenţiile, noi vom merge mai departe însă. Cu siguranţă va continua acest proiect, dar nu la Jucu”, a declarat finanţatorul Unirii, în ultimul episod al interviului realizat de CJSport.ro, pe care îl puteţi vedea mai jos.

Revenim şi cu o reacţie pe acest subiect din partea primarului din Jucu, Valentin Pojar.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.