JSport.roJSport.ro
foto: Carmen Bizău

Unirea Iclod s-a impus cu 2-1 în derby-ul campionatului Ligii a IV-a cu CS Floreşti.

După o primă repriză pe care oaspeţii au încheiat-o în avantaj, două goluri ale lui Danciu în partea secundă, la ultimul ajutat şi de portarul Floreştiului, au făcut diferenţa.

Iclodul s-a distanţat la şapte puncte de rivală, ce-i drept şi cu un meci în plus.

Floreştiul nu a mai jucat la acelaşi nivel după ce scorul a redevenit egal, iar asta l-a nemulţumit pe antrenorul Călin Budişan. Acesta a acuzat, însă, şi jocul dur al gazdelor, Iclodul primind şase cartonaşe galbene şi unul roşu la meciul de sâmbătă.

„Au fost două reprize total diferite. Am jucat şi împotriva unei echipe care a evoluat cu o violenţă extremă. Au dat coate în gură, au fost şi greşeli majore ale arbitrilor. Corpodean a luat un cot în gură şi tot noi am luat galben în prima repriză. Suntem o echipă net superioară Iclodului, rămân la părerea asta, dar nu am făcut ce a trebuit în a doua repriză şi am intrat în jocul lor. Nu am pasat, nu am pus mingea jos, am intrat in clinciuri şi asta a fost consecinta. Sunt supărat pe jocul din a doua repriză, dar şi pe atitudinea gazdelor, care au depăşit limitele sportivităţii în multe rânduri. Campionatul e lung, în retur contracandidatele au la noi meciuri, dar sper să începem până în retur să jucăm şi fotbal la nivelul la care pretindem că trebuie să jucăm”, a spus antrenorul oaspeţilor.

De partea cealaltă, antrenorul-jucător al Iclodului, George Cotuţ, care a luat un galben, un roşu şi a avut un gol anulat în cele şapte minute cât a fost pe teren, a fost bucuros după această victorie şi a recunoscut că le-a cerut elevilor săi să joace mai agresiv la fiecare meci.

„Nu comentez declaraţiile Floreştiului, e greu de pe margine, dar, într-adevăr, noi suntem o echipă un pic mai agresivă. Asta a fost tactica mea de când am fost pus antrenor principal, să fim o echipă agresivă, dar în sensul bun al cuvântului. Am obţinut o victorie foarte importantă. Am jucat fără presiune, pentru că obiectivul nostru nu e promovarea, dar, din câte se pare, începem să ne gândim în retur mai serios la acest lucru. Unitatea grupului a făcut diferenţa în a doua repriză. Întrebaţi-i şi pe jucători, la pauză le-am spus că vom câştiga cu 2-1”, a declarat şi George Cotuţ.

Mai jos aveţi o galerie foto, dar şi un filmuleţ cu bucuria de după meci a Iclodului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.