foto: frf.ro

Golul anului 2018 în meciurile jucate de echipele naţionale ale României a fost marcat de o fostă jucătoare a Olimpiei Cluj.

Isabelle Mihail, în vârstă de doar 19 ani, a înscris golul anului în meciul România-Portugalia, 1-1, din preliminariile Campionatului Mondial, disputat în 12 iunie.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Jucătoarea care a semnat cu Olimpia în 2016, dar între timp a ajuns în SUA, la clubul Universității Kent State, a primit cele mai multe voturi din partea publicului, pe contul de Facebook al FRF. Isabelle l-a învins în finală pe Ianis Hagi, care a marcat un gol direct din corner în meciul România-Bosnia.

Printre cei care au concurat la golul anului s-au aflat şi Florin Burghele, de la Universitatea Cluj (golul victoriei în meciul cu Muntenegru U18-de la min. 14:33), dar şi CFR-istul Claudiu Petrila (gol în meciul cu Suedia U19-de la 0:35). Cei doi, alături şi de Mara Bâtea (gol în Portugalia-România 5-1), de la Olimpia Cluj, au primit voturi puţine şi au fost „eliminaţi” încă din prima fază.

Mai jos aveţi cele patru goluri din care s-a decis cel mai frumos al anului, reuşita lui Isabelle putând fi văzută de la secunda 14.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.