Unirea Iclod şi Olimpia Gherla au câştigat ultimele două meciuri ale etapei a treia din Liga a IV-a.

Iclodul s-a impus cu 5-1 în faţa Unirii Triteni, după un start de meci perfect. Partida s-a decis,practic, în primele 15 minute, perioadă în care gazdele au marcat de trei ori.

Marian Gorba, cu o dublă, şi Paul Dîrjan au înscris pentru Iclod, iar scorul de 3-0 s-a menţinut până la pauză. Partea a doua a fost mai animată. S-au acordat şi trei penalty-uri, două pentru Iclod şi unul pentru Triteni, dar numai unul a fost şi transformat. Paul Dîrjan a marcat după o pasă a lui Vasile Pop, fază pe care o puteţi vedea mai jos. Vasile Pop a ratat apoi a doua lovitură de la 11 metri, iar Sergiu Gall a irosit şi el penalty-ul primit de oaspeţi. Vali Dîrjan a înscris ultimul gol al Iclodului, iar Marian Chiorean a redus din diferenţă pentru oaspeţi, într-un meci în care plusul de valoare şi de experienţă s-a văzut în favoarea Iclodului.

În ultimul joc al rundei, Olimpia Gherla a câştigat cu 2-1 în faţa celor de la CFR Dej, după un gol marcat pe final. Gherlenii s-au impus în primul rând datorită pragmatismului, dar şi a lui Flaviu Mureşan, marcatorul unei duble la începutul şi pe finalul reprizei secunde. Dejenii au din nou ce să regrete, mai ales că au egalat la 1 prin Mihai Ciurean. CFR-ul a avut două şanse mari în prima repriză prin Borşan, după care gherlenii au dominat startul părţii secunde, însă cele trei puncte au rămas în tabăra Olimpiei, care a început campionatul cu două înfrângeri la rând.

CFR Dej rămâne doar cu impresia bună arătată până acum, pentru că în clasament îşi menţine acel zero în dreptul punctelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.