JSport.roJSport.ro

Azi, 18 ianuarie, e zi de sărbătoare în cadrul echipei “U” Cluj deoarece este aniversarea antrenorului Bogdan Lobonţ.

Acesta a împlinit 41 de ani, iar cadoul pe care l-a primit de ziua sa de naştere de la echipa pe care o antrenează a fost o maşină, oferită în colaborare cu unul dintre parteneri.

În vestiar, jucătorii şi ceilalţi membrii ai staff-ului l-au aşteptat pe Lobonţ cu o petrecere-surpriză. Mai jos aveţi un video cu momentul din vestiar şi o fotografie cu cadoul primit.

🎂 Surpriza noastră pentru sărbătoritul zilei! :)🎉 La mulți ani, Bogdan Lobonț!

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Vineri, 18 ianuarie 2019

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. cred ca e cam exagerat sa primesti de la un club sarac(fara sa faci inca nimic pt. club) o masina in dar de ziua ta. Lui Lobont nici nu i s-a uscat cerneala pe contract,nu a facut nici trei antrenamente si hai sa-i facem cadou o masina babana ca saracu are 41 de ani si a muncit ani buni la U. Uite de ce nu o sa intre U in prima liga. Toti isi doresc acuma o masina,inclusiv suporterii.

  2. Am mai scris despre acest eveniment ( venirea lui Lobonț antrenor la noi ), eveniment mediatizat peste tot.Cu tot respectul pentru acest portar,dar nu este U – ist. Cine a fost antrenor înainte? Un fost fotbalist de la U. De ce a fost dat afară? Echipă este pe locul 2.Care a fost motivul? Eu spun să îl lăsăm să vedem ce face și după aceia să îl lăudăm. Să vedem la vara după ce promovează ce va fi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.