JSport.roJSport.ro

IMG_7409România a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu Muntenegru, de pe Cluj Arena, Nicolae Stanciu ratând un penalty în minutul 90+5. Meciul s-a aprins în ultimele 10 minute, atunci când s-au marcat şi golurile.

Cele două echipe au oferit o primă repriză echilibrată, „tricolorii” trecându-şi în cont, însă, cea mai mare ocazie a meciului. După ce Pantilimon ne-a salvat, ieşind inspirat la 10 metri în afara careului şi reuşind să ajungă primul la o minge în dauna lui Jovetic, Florin Andone a scăpat singur cu Bozovic, însă şutul din unghi al atacantului de la Deportivo la Coruna a fost respins de muntenegrean.

Partea a doua a jocului a început cu un şut al lui Stanciu la mare distanţă de poartă, acelaşi proaspăt jucător al lui Anderlecht ratând încă o ocazie, şutul său din lovitură liberă fiind respins de Jovetic. România a continuat să aibă mai mult posesia, iar meciul s-a aprins în ultimele 10 minute.

Pentru început, nou intratul Adi Popa a deschis scorul cu un şut din careu, însă după ce au repus mingea de la centru, muntenegrenii au obţinut o lovitură liberă, vedeta Jovetic învingându-l pe Pantilimon cu o lovitură de cap. Totuşi, „tricolorii” puteau să câştige in-extremis acest meci în prelungiri, însă Stanciu şi-a bătut joc de un penalty în ultimul minut.

România a început, astfel, cu o remiză campania de calificare la Campionatul Mondial, nereuşind să profite de pasul greşit al Poloniei, 2-2 în Kazahstan.

România

1
Pantilimon
3
Filip
21
Grigore
4
Moti
6
Benzar
23
Stanciu
17
Bicfalvi
22
Săpunaru
5
Hoban
19
Stancu
9
Andone

Au mai jucat: Torje, Adi Popa, Keşeru. Antrenor: Christoph Daum

Muntenegru

1
Bozovic
4
Vukcevic
22
Simic
15
Savic
6
Tomasevic
8
Bakic
19
Scekic
7
Vesovic
23
Marusic
10
Jovetic
11
Beciraj

Au mai jucat: Mugosa, Kojasevic, Nikolic. Antrenor: Ljubisa Tumbakovic

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.