Unirea Dej a dat din nou lovitura şi a câştigat, oarecum după acelaşi scenariu ca în toamnă, şi meciul retur cu Unirea Jucu, ce a contat pentru etapa a 17-a a Ligii a III-a, seria a cincea.

Elevii lui Gheorghe Barbu au plecat cu şansa a doua în acest joc, la fel ca în tur, însă determinarea alb-albaştrilor avea să le dea din nou câştig de cauză în faţa jucanilor.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Oaspeţii au făcut un joc sub aşteptările inclusiv ale antrenorului dejean, de altfel şi tehnicianul Jucului, Adrian Iencsi, menţionând că victoria gazdelor a fost meritată.

„Eu zic că am câştigat meritat, putea să se termine şi egal. În prima repriză cred că i-am dominat mult mai clar, în a doua ştiam că o să avem probleme, pentru că am început mai târziu pregătirea, dar dăruirea pe care au avut-o băieţii, jos pălăria pentru ei. Cheia succesului a fost că ne-am autodepăşit în acest meci”, au fost câteva dintre cuvintele lui Gheorghe Barbu.

„Eu mă aşteptam să câştig trei puncte la Dej, dar adversarul a meritat victoria. Noi nu ne-am exprimat la adevărata noastră valoare şi probabil că am prins o zi nefastă, poate e şi firect asta, pentru că suntem în reconstrucţie, iar azi am jucat împotriva unei echipe care are mai multă experienţă decât noi, un grup omogen şi asta s-a văzut”, a precizat şi Iencsi, declaraţiile complete ale celor doi antrenori putând fi văzute mai jos, alături şi de cea a mijlocaşului Unirii Dej, Stephane Ferhaoui.

Eurogolul lui Giurgean, din minutul 80, avea să facă diferenţa în acest meci, Unirea Dej apropiindu-se la patru puncte de „colega” din Jucu în clasament, fiind acum pe locul opt, dejenii având şi un meci mai puţin. Mai jos aveţi, în format video, şi înregistrarea integrală a partidei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.