JSport.roJSport.ro

Unirea Triteni a făcut cel mai surprinzător transfer al ultimilor ani, cel puţin la nivel de Liga a IV-a.

Alin Tot, jucătorul care i-a marcat Triteniului golul turcesc ce a ajuns celebru în toată lumea, va evolua din returul acestui sezon chiar pentru echipa fraţilor Pintilie.

Tot, 27 de ani, a mai jucat şi la CS Floreşti în trecut înainte de a reveni la Turda, iar miercuri transferul său la Triteni a devenit oficial. Este al doilea schimb de jucători al iernii pe axa Turda-Triteni, liderul Ligii a IV-a luându-l de la Unirea pe Cristian Paleoca în pauza competiţională.

Alin Tot a fost protagonistul meciului Unirea Triteni-Potaissa Turda, din prima etapă a returului sezonului 2015-2016. La scorul de 1-1, în minutul 80, atacantul de atunci al Potaissei a trimis, printr-o execuţie acrobatică, pe lângă poarta Triteniului, în plasa laterală. Dar cum aceasta era ruptă chiar în locul lovit de minge, balonul a intrat în poartă, iar arbitrii au validat golul.

A urmat un scandal imens, Unirea a refuzat să mai joace şi turdenii chiar au marcat şi golul al treilea. Golul turcesc a făcut rapid înconjurul lumii, apărând atât în celebrele ziare Marca şi La Gazzetta dello Sport, dar şi în ţări din America de Sud sau Asia.

Mai jos puteţi revedea reuşita lui Alin Tot din acel meci.

sursa foto/video: Turda News

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.