foto: academia Gheorghe Hagi

Prima manşă a semifinalelor Ligii Elitelor U19 nu a fost deloc cu noroc pentru cele două reprezentante ale Clujului.

Atât CFR, cât şi Ardealul au primit câte patru goluri de la Viitorul, respectiv Dinamo, singura diferenţă fiind că feroviarii au reuşit să şi marcheze o dată.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Pe terenul central de la Ovidiu, FC Viitorul s-a impus cu 4-1 în faţa unei echipe a CFR-ului care a ratat o şansă imensă la 0-0. Mai inspirate şi mai norocoase în faţa porţii, gazdele au intrat cu 2-0 la pauză după golurile lui Pop şi Bănică, iar la reluare au făcut 4-0 în mai puţin de două minute, prin Neciu şi eurogolul lui Matiş.

Covaci, cu golul venit pe final, mai păstrează speranţe mici pentru retur în tabăra jucătorilor lui Sorin Oncică, meciul de la Cluj urmând să aibă loc sâmbătă.

Nici Ardealul Cluj nu a putut face mai mult în partida cu Dinamo, jucată la Bucureşti ieri după-amiază. „Câinii roşii” s-au impus cu 4-0, după un meci în care au ratat şi alte câteva şanse la poarta lui Chindriş.

Clujenii nu au putut pune în pericol victoria la scor a dinamoviştilor, care au marcat prin Longher, Liviu Gheorghe, Ion Gheorghe şi Lazăr, meciurile la activ în Liga 1 pe care le au alb-roşii făcând din plin diferenţa. Returul de la Cluj va fi sâmbătă, dar cu şanse mici pentru Ardealul să mai poată întoarce soarta calificării.

Mai jos puteţi vedea înregistrarea completă a meciului dintre Viitorul şi CFR.

FC VIITORUL U19 – CFR CLUJ U19

FC VIITORUL U19 – CFR CLUJ U19

Publicată de Academia de fotbal Gheorghe Hagi pe 12 Mai 2018

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.