JSport.roJSport.ro

AS Viile Dejului s-a impus clar în derby-ul cu CFR Dej, 5-1, după un joc controlat în totalitate.

Elevii antrenorului Sabin Coc au fost peste adversarii lor la toate capitolele, cel al determinării făcând diferenţa în această partidă.

Cinci goluri marcate şi alte câteva ocazii ratate pentru gazdele jocului de duminică după-amiază au fost ingredientele acestui succes, care le-au urcat o poziţie în clasament. În schimb, CFR-ul rămâne penultima, după o prestaţie în derby-ul local care l-a dezamăgit crunt pe antrenorul Darius Boldor.

Două goluri ale lui Popa, plus reuşitele lui Farkas, Vasile Florin şi Berende au adus victoria Viilor, de partea cealaltă Prodan, aflat la al doilea meci pentru dejeni după revenirea la echipă, a înscris golul CFR-ului.

„Am câştigat, aşa cum era şi  normal să o facem. Noi am avut meciul la discreţie mai ales în prima repriză, când am ratat şi foarte multe ocazii. Pe final am făcut o schimbare foarte bună, intrând Berende, iar acest lucru s-a văzut şi am obţinut o victorie foarte importantă în acest derby local”, ne-a spus preşedintele dejenilor, Cosmin Groza.

„Noi nu am avut o atitudine potrivită pentru un asemenea meci. A fost o lipsă de dorinţă totală din partea a şapte-opt jucători. A fost meciul de vineri, când am primit opt goluri de la Ardealul şi nu am zis nimic, poate era de aşteptat să luăm atâtea. Am zis să ne concentrăm pe acest meci, dar când intri pe teren cu o asemenea atitudine jalnică… Mi-e ruşine de jucătorii care au fost azi pe teren, mi-e ruşine total. Putea fi tot 5-1, dar dacă vedeam că-şi doresc era altceva”, ne-a declarat, extrem de dezamăgit pe evoluţia anumitor jucători, antrenorul CFR-ului, Darius Boldor.

AS Viile Dejului

Toderean
Popan
Mureşan An.
Bota
Banias
Tarţa
Mureşan M.
Trif
Popa
Farkas
Vasile Fl.

Au mai intrat: Sălătioan, Hoza, Radu P., Berende. Antrenor: Sabin Coc

CFR Dej

Pop
Peter
Vaida
Todică
Boldor
Borşan
Breharu
Lazăr
Silaşi
Cîmpean
Prodan

Au mai intrat: Ciotlăuş-Dican, Biriş, Priolo. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.