foto: turdanews.net

Victoria Viişoara a câştigat ultimul meci al turului Ligii a IV-a.

Echipa lui Gabriel Mocean s-a impus cu 2-1 în deplasare la CFR Dej, după un gol marcat în minutul 89.

Viişoara a fost mai bună mai ales în prima repriză, atunci când a şi deschis scorul. Golul lui Lingurar, din minutul 20, a stabilit şi scorul pauzei. Dejenii au jucat altceva în partea secundă şi, cu o atitudine schimbată, au reuşit să şi egaleze la un sfert de oră după reluare, prin Ionuţ Poleac.

Victoria a căutat golul izbăvitor în timpul rămas, pe care l-a reuşit în minutul 89, autor Sebastian Moldovan. Acelaşi atacant al oaspeţilor a ratat o lovitură de la 11 metri imediat după ce a marcat, aşa că scorul final a fost 2-1 pentru Victoria pe terenul „Obor”. Dejenii rămân, în schimb, cu una dintre cele mai bune reprize ale campionatului, motiv pentru care antrenorul Daniel Popan a ţinut să-şi felicite jucătorii în principal pentru atitudinea avută în partea secundă.

Viişoara a ieşit, însă, învingătoare şi a încheiat turul de campionat pe locul 9, cu 16 puncte. Impresia nu i-a ajutat pe dejeni în ierarhie, care rămân doar cu trei puncte. Mai jos aveţi clasamentul la finalul turului în Liga a IV-a.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte