JSport.roJSport.ro

IMG_0125_1200x800Campioana judeţului Cluj, Viitorul Feleacu, are şanse mari să joace în Liga a III-a în următorul sezon, chiar dacă a pierdut barajul pentru promovare.

Conducerea clubului a depus o solicitare în acest sens, marţi dimineaţa, la Federaţia Română de Fotbal (FRF), Viitorul sperând să ocupe unul din locurile eligibile pentru al treilea eşalon fotbalistic.

Potrivit scenariului gândit iniţial de FRF, Liga a III-a ar trebui să aibă, în viitorul sezon, cu 22 de echipe în plus faţă de cel precedent, însă multe dintre formaţii au probleme financiare şi înscrierea lor în campionat este incertă. În acelaşi timp, FC Caransebeş şi FC Bihor sunt doar două dintre echipele care s-au retras din Liga a II-a anul trecut şi nu se pot înscrie în eşalonul imediat inferior, plus că, din cauza incertitudinii existente şi la nivelul ligii secunde, formaţiile care au retrogradat pe criterii sportive ar putea juca tot în Liga a II-a.

Astfel, foarte probabil vor exista mai multe locuri disponibile în Liga a III-a decât echipe doritoare să participe, şansele Viitorului Feleacu la un loc în acest eşalon fotbalistic crescând semnificativ. Clujenii sunt optimişti că solicitarea lor va primi un răspuns pozitiv, totul urmând să se decidă, cel mai probabil, la următorul Comitet Executiv al FRF, programat pentru această lună.

Feleacu a pierdut barajul de promovare în Liga a III-a după prelungirile meciului retur cu Gloria Cermei, golul care i-a scos din luptă pe clujeni fiind marcat în minutul 111.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.