JSport.roJSport.ro
Returul dintre CFR 2 şi Viitorul Ghimbav nu va mai avea loc

Seria a cincea a Ligii a III-a va rămâne fără o echipă în această săptămână.

Problemele financiare ale Viitorului Ghimbav au fost prea mari pentru ca echipa din judeţul Braşov să mai poată continua, iar Federaţia Română de Fotbal va fi anunţată cel târziu mâine de decizia braşovenilor.

„M-au sunat acum şi cei de la CFR şi le-am spus că, 99%, să nu-şi mai facă drumul până aici. Mai era o variantă, am avut luni o şedinţă cu cineva care voia să ne preia, dar nu mai avem continuitate. Azi sau mâine vom anunţa Federaţia. Doar o minune ne va mai face să continuăm”, ne-a spus preşedintele Ghimbavului, Andrei Avram.

Astfel, cum nici oficialul braşovenilor nu prea mai crede în această minune, seria a cincea a Ligii a III-a va porni la drum cu 14 formaţii. Spre deosebire de turul campionatului, acum două echipe vor sta în fiecare etapă, prima dintre ele fiind CFR Cluj 2. Feroviarii aveau meci la Ghimbav sâmbătă, în etapa a doua a returului, pe care acum îl vor câştiga cu 3-0.

Săptămâna viitoare va fi rândul Unirii Dej să stea din cauza retragerii Ghimbavului, echipă care ocupă în acest moment ultimul loc în clasament. O victorie cu Tăşnadul şi 13 eşecuri a adunat Viitorul în turul Ligii a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.