JSport.roJSport.ro

Viitorul Mihai Georgescu s-a impus cu 3-1 în partida cu Someşul Gilău, disputată miercuri după-amiază, dar care a contat pentru etapa a 26-a a Ligii a IV-a.

Formaţia lui Laurenţiu Văidean a obţinut un succes important, care a urcat-o din nou pe locul 14 în clasament, în faţa unei formaţii aflate în criză pe acest final de sezon.

Scorul meciului disputat la baza CMC s-a menţinut 0-0 până în repriza a doua, gilăuanii fiind cei care au marcat primii, prin Chiorean. Până la final avea să iasă din plin în evidenţă Raul Bedelean, atacantul gazdelor reuşind un hattrick, cele trei goluri ale jucătorului de 19 ani aducând a cincea victorie pentru Viitorul Mihai Georgescu în acest sezon.

De partea cealaltă, Someşul a ajuns la 19 goluri primite în trei jocuri, formaţia lui Rareş Mateş obţinând, de altfel, o singură victorie în ultimele nouă meciuri, iar acum are emoţii inclusiv pentru păstrarea locului şase în clasament.

„Sunt mulțumit şi în același timp bucuros că am obținut victoria, vreau să-mi felicit jucătorii pentru cum s-au prezentat la acest joc, mult mai pregătiți şi concentrați pe ce au de făcut. Am controlat jocul în totalitate, ne-am creat multe ocazii, am marcat trei goluri, dar mai puteam înscrie de câteva ori din situații foarte bune. Felicit toţi băieții şi, în special, pe Bedelean, care a marcat cele trei goluri”, a declarat antrenorul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

„Am avut multe improvizații și am dat șansa tuturor jucătorilor să evolueze. Ne mai trebuie trei puncte ca să terminam pe locul şase, pe care o să le facem, mai mult ca sigur, sâmbătă cu Viile Dejului”, rămâne optimist, de cealaltă parte, preşedintele Someşului, Mihai Vele.

Viitorul Mihai Georgescu

Angeru
Georgiu
Rotar
Oltean
Hacicu
Dumitru
Budean
Tiseliţă
Pop
Bedelean
Nistor

Au mai intrat: Cocişu, Rotar, Popa, Pal. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.