Noul sezon al Ligii a III-a aduce şi o schimbare importantă pentru Sănătatea Cluj.

“Viruşii verzi” vor juca în comuna Jucu meciurile de pe teren propriu.

Echipa care a învins Viitorul în sezonul trecut al Cupei României s-a despărţit de cei de la Ardealul, după ce şcoala clujeană de fotbal a ajuns la un acord cu CFR Cluj.

“Proiectele noastre nu au mai fost comune pentru lotul de jucători. Şi, în lipsa copiilor de la Ardealul care ar fi putut promova în liga a treia, nu îşi mai avea rostul colaborarea, care a încetat pe cale amiabilă”, ne-a spus managerul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

Acesta a vorbit şi despre greutăţile pe care clubul le-a întâmpinat atât în privinţa antrenamentelor, cât mai ales a unui teren pentru meciurile oficiale.

“Am căutat în oraşul nostru frumos, dar nu am găsit înţelegere. Am impresia că suntem la mijloc între «U» şi CFR, care au bani suficienţi să plătească sumele pe terenurile din Cluj. Noi, neavând fonduri alocate, suntem la mijloc şi nu avem ce să închiriem. Am încercat variante mai apropiate, dar nu am reuşit, iar cei de la Jucu sunt deschişi”, a mai spus Semeniuc.

Aproape toţi jucătorii de anul trecut vor continua la echipă, cu excepţia lui Dan Roman, care a lăsat fotbalul pentru o carieră în IT. “Avem şi câţiva jucători tineri în probe şi asta e foarte important. Că aceşti copii ne caută, asta e de reţinut”, a încheiat oficialul clujenilor.

Sănătatea ar putea juca primul meci oficial în 25 august, în primul tur al Cupei României. În 28 august ar trebui să înceapă şi Liga a III-a, dar o decizie oficială va fi luată săptămâna viitoare.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte