JSport.roJSport.ro

img_2804_1200x800Sănătatea Cluj a ajuns la şase victorii consecutive în Liga a III-a, după 3-0 pe terenul celor de la CS Iernut, într-un meci din etapa a şaptea a seriei a cincea.

Forma excelentă din acest început de sezon continuă în tabăra clujenilor, care au rezolvat meciul de la Iernut în primele 20 de minute. Cristea, Lupu şi Ceaca au liniştit rapid jocul, demonstrând că nu degeaba echipa la care joacă se află pe primul loc în campionat.

Soarta celor trei puncte fiind clară încă de la pauză, repriza a doua s-a jucat mai mult pentru că aşa cere regulamentul, clujenii fiind mulţumiţi cu avantajul de pe tabelă, în timp ce mureşenii au ieşit complet resemnaţi de la cabine.

„Am dus şi meciul acesta până la capăt în aceeaşi notă. L-am început bine, am studiat un pic adversarul câteva minute, iar filmul meciului s-a scris repede. Nu pot să zic chiar că jocul a fost liniştit mai apoi, pentru că gazdele încercau să se agaţe de orice, dar e bine că am dat minute şi celor care au jucat mai puţin până acum. Încercăm să fim cât mai competitivi pentru că urmează o perioadă grea pentru noi”, ne-a spus antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc, echipa sa bifând al doilea meci la rând în care şi-a asigurat un avantaj de trei goluri încă de la pauză.

Pentru „viruşii verzi” urmează un test greu, marţi, împotriva Metalurgistului Cugir, pe teren propriu.

sanatatea-clujSănătatea Cluj

Lăzăreanu
Deneş
Negru
Matei
Ciupe
Lupu
Flueraş
Cristea
Vitan
Ceaca
Ititesc

Rezerve: Todoran-Rus H, Grigore, Bucur, Paul Cristian, Sular, Mihăescu. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.