JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a câştigat derby-ul judeţean cu Unirea Dej, disputat sâmbătă, în etapa a patra a Ligii a III-a, 1-0.

Unicul gol al „viruşilor verzi” a fost marcat de Dan Matei, unul din cei doi antrenori ai clujenilor. Reuşita sa din prima repriză a fost contestată, însă, de către dejeni, care au considerat că mingea, după ce a lovit iniţial bara, nu a depăşit linia porţii.

Primele 45 de minute au fost controlate autoritar de către elevii lui Csaba Kis şi Dan Matei, antrenorul Unirii, Alpar Meszaros, având să recunoască la final că a fost foarte supărat pe propriii jucători. Repriza a doua a meciului a avut un final încins, trei jucători primind cartonaşe roşii.

Munteanu, de la gazde, respectiv Lazăr, de la oaspeţi, au fost eliminaţi după o altercaţie, mai apoi portarul Sănătăţii, Lăzăreanu, văzând şi el cartonaşul roşu după un henţ în afara careului. Presiunea din final a gazdelor nu a dus, însă, şi la golul egalizator, Sănătatea ajungând la trei puncte în spatele primului loc în clasament, în timp ce dejenii rămân doar cu victoria de etapa trecută.

„Din punct de vedere al fazei respective, a fost viciere de rezultat, dar victoria Sănătăţii a fost meritată, din punct de vedere al jocului. Tuşierul a fost singurul, din tot stadionul, care a văzut acel gol. Prima repriză a fost dominată de Sănătatea, în a doua am încercat noi să revenim, dar eu sunt total nemulţumit de jocul echipei, de lipsa de dorinţă, de lipsa de prospeţime. Nu a fost acea poftă de fotbal la ei, cel puţin în prima repriză, iar pentru mine este o durere foarte mare că unii nu pot să treacă de nivelul de amatori. Dacă unii consideră că ăsta e fotbalul pe care îl joacă, ne vom despărţi curând de ei”, a declarat, la final, antrenorul gazdelor, Alpar Meszaros.

„A fost un meci controlat de la un capăt la altul, mai ales în prima repriză, atunci când Lăzăreanu nu a avut ce apăra. A doua repriză a fost cam tot aşa, până când arbitrii şi-au intrat în drepturi şi au împrăştiat cartonaşe galbene fără rost. Din minutul 80 pot să spun că nu s-a mai jucat fotbal. Ei au contestat golul, dar eu consider că mingea a depăşit linia porţii. Băieţii şi-au dorit mult victoria, am prins firul bun acum în acest început de campionat”, ne-a spus şi antrenorul de pe bancă al clujenilor, Csaba Kis.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kovacs
Udi
Podină
Graur
Blaj Al.
Nalaţi
Ferhaoui
Blaj Fl.
Boje

Au mai intrat: Munteanu, Florin Alex., Kocsis, Sătmar. Antrenor: Alpar Meszaros

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Ţârlea
Negru
Matei
Nistor
Lazăr
Paul Cr.
Ciupe
Vitan
Ceaca
Rus H.

Au mai intrat: Cozea, Misăraş, Bria, Todoran. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru a treia echipa, valoric vorbind, a zonei Clujului. Eu apreciez ce fac “virusii”. Clasamentul clujenilor care joaca fotbal, daca privim valoarea, este asa:1. CFR,2. juniorii CFR (adica CFR2),3. Sanatatea, 4.Unirea Jucu 5. Unirea Dej, 6. Olimpia Gherla si fosta Acsfan. Ultima si-ar putea reveni daca s-ar ruga de Ana-Maria Mop sa revina la presedintia clubului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.