CFR Cluj a terminat la egalitate, 2-2, meciul retur cu Maccabi Tel Aviv, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

După o primă repriză perfectă, golurile lui Culio şi Rondon au fost mai mult decât suficiente pentru o calificare fără emoţii în faza următoare a competiţiei, acolo unde CFR va da peste Celtic.

Cele două echipe au început prudent partida de la Netanya, iar ocazia lui Rondon, care nu a reuşit să împingă mingea în poartă dintr-o poziţie dificilă, a dat startul la spectacol.

Israelienii au fost cei care au marcat primii în minutul 15, Blackman deschizând scorul şi cu puţin noroc. La primul atac după reluarea meciului, clujenii au primit un penalty la Bordeianu, iar Culio l-a transformat perfect şi stadionul din Netanya era redus la tăcere. După lovitura liberă executată bine de Deac, clujenii au trecut iar în sistemul defensiv al lui Petrescu, care nu a funcţionat tocmai perfect, însă. Rikan, cu un voleu peste şi Shechter, cu un câlcâi au ratat ocazii mari pentru Maccabi, însă finalul de repriză avea să fie al CFR-ului.

Culio a prins un şut tare de la aproape 30 de metri, iar Giannotis nu a respins decât până la Rondon, care a înscris cel mai uşor gol al carierei. Era minutul 42, iar CFR-ul avea motive serioase să se gândească la Celtic, adversarul din turul trei preliminar.

Băieţii lui Dan Petrescu au ieşit relaxaţi de la vestiare, însă, iar Cohen a dat gol după doar patru minute cu un şut perfect din afara careului. Fără să conteze în ofensivă, CFR-iştii s-au apărat, însă, foarte bine până la finalul meciului şi nu le-au mai dat nicio şansă adversarilor. Maccabi a plimbat mingea degeaba până la finalul partidei, care a consemnat calificarea ardelenilor în turul trei preliminar.

Acolo, feroviarii vor da peste Celtic, campioana Scoţiei calificându-se cu 7-0 la general în „dubla” cu estonienii de la Kalju. Primul meci va fi miercuri, în Gruia.

Maccabi Tel Aviv

Gianniotis
Davidzada
Amador
Piven
Kandil
Glazer
Peretz
Rikan
Micha
Shechter
Blackman

Au mai intrat: Atar, Geraldes, Cohen. Antrenor: Vladimir Ivic

CFR Cluj

Arlauskis
Camora
Burcă
Vinicius
Susic
Djokovic
Culio
Bordeianu
Rondon
Omrani
Deac

Au mai intrat: Păun, Ţucudean, Mureşan. Antrenor: Dan Petrescu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte