JSport.roJSport.ro

Grosul etapei a 23-a a Ligii a IV-a se va disputa la finalul acestei săptămâni, însă primul meci a avut loc luna trecută, între “U” Cluj şi Viitorul Mihai Georgescu, 14-1. A doua partidă s-a desfăşurat în această după-amiază, la Mintiu-Gherlii, acolo unde Vulturul a câştigat împotriva Ardealului Cluj, 2-0, după un meci care a început cu o întârziere de aproape o oră.

Reprezentanţii Comisiei Judeţene de Arbitri din cadrul AJF Cluj au uitat că partida este programată astăzi, Ardealul neputând să joace miercuri, aşa cum o face în mod nomal, pentru că în această săptămână este etapă intermediară în Liga Elitelor.

Astfel, cele două echipe au ieşit la încălzire pe terenul din Mintiu-Gherlii înainte de ora 17:00, ora de start iniţială a meciului, însă abia în jurul orei 16:30 arbitrii acestei partide au fost anunţaţi de către “şefi” că trebuie să se prezinte la joc, brigada venind de la Dej. “A fost o situaţie de Stan şi Bran”, au exclamat reprezentanţii Vulturului, amuzaţi şi ei de încurcătura venită dinspre AJF Cluj.

În cele din urmă, meciul a putut să se dispute în totalitate înainte de lăsarea întunericului, echipa din Mintiu-Gherlii câştigând fără prea multe probleme. Partida a fost controlată aproape total de către gazde, oaspeţii venind cu echipa secundă având în vedere că vor disputa două meciuri în Liga Elitelor în următoarele patru zile. Formaţia lui Lucian Roman şi-a văzut interesul, însă, şi s-a impus prin golurile lui Butuza şi Ovidiu Farcaş, Vulturul egalând-o la puncte pe adversara ei de astăzi în clasament.

“A fost un meci pe care l-am dominat de la cap la coadă şi datorită faptului că jucătorii de la Liga Elitelor nu au putut veni. Au jucat şi ei cu copii tineri, iar noi am avut o şansă în plus şi am dominat meciul fără probleme. Am legat două victorii şi sperăm să mai obţinem şi alte puncte până la final, pentru că e o realizare pentru unii dintre jucătorii mei, obişnuiţi mai mult cu Liga a V-a”, a declarat tehnicianul Mintiului, Lucian Roman.

“M-am bazat din nou pe prietenii mei şi la acest meci, dar am folosit şi câţiva jucători cu minute mai puţine inclusiv la U17. Nu am putut introduce nici rezervele, pentru că dacă le introduceam astăzi nu mai puteam să le folosesc mâine. Am pierdut pe două greşeli personale, însă acum ne concentrăm pe meciurile din Liga Elitelor pe care le avem în această săptămână”, ne-a precizat şi tehnicianul Ardealului, Călin Moldovan.

Echipa sa o va întâlni pe teren propriu, mâine la prânz, pe LPS Bihor în Liga Elitelor, sâmbătă urmând să se deplaseze pe terenul liderului LPS Satu Mare.

Vulturul Mintiu-Gherlii

Fărcaş Ad.
Teglaş
Marinescu
Brehar M.
Dunca
Farcaş C.
Butuza
Gârda
Brehar Fl.
Oros
Farcaş Ov.

Au mai intrat: Bouroş, Pop, Almăşan, Sălăjan. Antrenor: Lucian Roman

Ardealul Cluj

Mureşan Vl.
Menyhart
Oltean
Ţăranu
Mureşan C.
Matiş
Deneş
Sitaru
Gabor
Popa
Uţiu

Au mai intrat: – nu s-au făcut înlocuiri. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.