JSport.roJSport.ro

“U” Cluj a jucat etapa a 15-a din Liga Florilor în deplasare cu CSM Slatina şi a pierdut cu 31-36, fiind a patra înfrângere din tot atâtea deplasări consecutive.

Echipele au mers cap la cap până în minutul 9, iar de la 7-5 pentru Slatina au urmat câteva minute în care nu s-a înscris la nici una dintre porţi.

Gazdele au reuşit să se desprindă la 3-4 patru goluri în a doua jumătate a primei reprize, clujencele greşind atât în atac, cât şi în apărare. Astfel, la pauză scorul era în favoarea Slatinei, 20-16.

Universitatea nu s-a regăsit după revenirea de la vestiare, iar gazdele conduceau la şase goluri în minutul 40, 26-20. Slatina a continuat să îşi păstreze avantajul, 32-25, profitând şi de eliminarea de două minute din tabăra clujencelor.

Atacul Universităţii a profitat de cele patru ratări ale Slatinei şi au mai redus din handicap, dar timpul rămas a fost prea scurt pentru a egala sau a câştiga. Astfel, CSM Slatina a obţinut toate cele trei puncte, scor 36-31, şi rămâne pe locul 10 cu 17 puncte, egalându-le pe Gloria Buzău şi HC Zalău.

În schimb, “U” rămâne pe locul 12, loc de baraj, cu 6 puncte şi la o distanţă de 11 puncte de locul 10, care asigură participarea şi în sezonul viitor al Ligii Florilor.

Pentru ,,studente” urmează meciul cu Gloria Bistriţa din 9 februarie, ora 11:00, acesta fiind primul meci pe teren propriu din 2019.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.