JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a obținut aseară, 12 februarie, o victorie mare în fața Coronei Brașov, 32-31 (16-16), victorie care a urcat-o direct pe locul 10.

Antrenorul lui ”U” Cluj a declarat la finalul partidei din Sala Sporturilor „Horia Demian” că jucătoarele sale au căzut fizic pe final și intervenția Ionicăi Munteanu din ultimele minute a făcut ca victoria să le aparțină.

„E o victorie foarte importantă pentru noi. Sperăm să mai acumulăm cel puțin două victorii și atunci cred eu că, oarecum, putem să jucăm liniștiți sau poate chiar să fim salvați de tot ceea ce s-a întâmplat. Știam că va fi un meci greu, știam că nici handbalistele de la Corona nu sunt în cea mai bună formă. Dacă stăm să ne uităm, în ultimele 10 etape, poate că noi am mers mai bine chiar decât ele. Dacă le scoți cele patru victorii din primele patru etape Corona a mers aproape ca noi sau chiar mai slab. Am trăit periculos pe final, dar nici fetele nu sunt făcute din tablă. Ele au dat foarte mult, au crezut, s-au dăruit, au depus efort. Pe final, eu cred că pur și simplu nu am mai putut fizic. Deci, atâta efort au depus și, practic, am jucat la trecerea timpului. Puteam chiar să și pierdem dacă Ionica nu avea acea intervenție din final de meci. Cu acea intervenție, Ionica a băgat cel puțin un punct în visteria clubului”, a spus Alin Bondar, tehnicianul clujencelor.

Brașovencele au egalat la 31 cu puține minute înainte de final, datorită unei uscăciuni în atacul „alb-negrelor”, dar Abigail Vălean a marcat golul victoriei în ultimele secunde de joc.

„Sincer, m-am dus cu încredere. Mi-am zis că asta e ultima șansă și cumva mi-am îndreptat pasul greșit din urmă cu puține atacuri. Mă bucur că fetele au avut încredere și a ajuns mingea până la mine și am reușit să aduc victoria. Până la urmă nu e victoria adusă de mine, toate am muncit pentru ea. Am luat o gură foarte mare de aer și cu această victorie ne-am dus pe locul 10. Practic, am scăpat din josul clasamentului și pentru noi e foarte bine. Cred că nouă ne place să trăim periculos la fiecare meci, iar victoria e mai dulce când muncești așa și ai mai multe trăiri”, a spus extrema „Abi” Vălean.

Următorul meci pentru ”U” va fi în deplasare cu SCM Craiova pe 24 februarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.