JSport.roJSport.ro

IMG_9619Plecarea Magdalenei Paraschiv de la “U” Alexandrion a surprins multă lume din handbalul feminin românesc, temerile antrenoarei Carmen Amariei de la finalul anului trecut părând a fi probate tocmai cu această despărţire.

Totuşi, după “Pitică” nu va mai părăsi nimeni echipa în această perioadă, a anunţat Amariei, care s-a gândit şi mai departe în urma jocului bun făcut cu HCM Baia Mare, miercuri seara.

“Nu mai există posibilitatea să plece cineva. Cu Magda a fost o înţelegere de comun acord, când s-a făcut şedinţa la club toţi am fost de acord ca ea să părăsească această echipă, dacă asta şi-a dorit. Eu mă bucur că fetele care au rămas pe corabia noastră îşi fac datoria cu vârf şi îndesat şi arată că, în ciuda problemelor care sunt, ele luptă în continuare pentru culorile clubului. Eu sper ca până în vară, cel târziu, lucrurile să se reglementeze şi să facem o echipă competitivă la Cluj-Napoca”, a spus antrenoarea clujencelor.

Fetele de la “U” Alexandrion se pare că au primit noi promisiuni din partea conducerii că restanţele financiare vor fi achitate în următoarea perioadă, astfel că handbalul a revenit pe primul plan la formaţia clujeană.

Pe de altă parte, Carmen Amariei s-a declarat mulţumită şi de numărul mare de spectatori prezenţi la partida cu HCM Baia Mare, aproape 2.000 de fani luând loc în tribunele Sălii Polivalente. “Mi-au plăcut foarte mult suporterii care au fost la sală şi îi aşteptăm cu tot dragul în continuare, pentru că îi simţim în spatele nostru, iar aceste fete luptă cu mai multă ardoare şi încredere în viitor”, este mesajul antrenoarei de la “U” Alexandrion pentru fani.

Echipa clujeană va disputa următorul joc din Liga Naţională miercuri, 13 ianuarie, de la ora 18:00, în deplasare la Corona Braşov.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.