JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut cu CSM Bucureşti meciul din etapa a opta a Ligii Florilor şi a ajuns pe ultimul loc în clasament.

Formaţia lui Alin Bondar va rămâne acolo însă, pentru că CSM Roman, “contracandidata” Universităţii la ultima poziţie, s-a retras din campionat.

Decizia a fost anunţată, astăzi, de către autorităţile locale din Roman, astfel că Liga Florilor va continua doar cu 13 echipe.

Există şi o parte bună pentru clujence. Toate formaţiile care au jucat împotriva Romanului până acum vor pierde câte trei puncte în clasament, echipa din Moldova înregistrând eşecuri în toate partidele.

Printre echipele cărora le vor fi scăzute puncte este şi CSM Galaţi, formaţia aflată acum la şapte “lungimi” în faţa Universităţii. Astfel, distanţa dintre cele două va fi de patru puncte, în condiţiile în care meciul direct va fi chiar săptămâna viitoare, la Galaţi.

Şapte puncte rămân, însă, până la locul 10 în clasament, primul care asigură menţinerea în Liga Florilor şi în următorul sezon, şi pe care acum se află CSM Slatina.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.