JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu CSM Bistriţa, în etapa a 16-a a Ligii Naţionale.

Elevele lui Florentin Pera vor întâlni o nou-promovată care a înregistrat rezultate asemănătoare cu ale Universităţii Cluj, ambele echipe având câte patru victorii. Acest succes este obligatoriu pentru „studente”, care vor mai evolua abia peste o lună pe teren propriu, iar antrenorul lui „U” a făcut un apel la suporteri pentru a veni la sală, mai ales că CSM Bistriţa a anunţat că va ajunge cu tot cu galerie la Cluj.

„Este un meci important în care trebuie să dăm dovadă de atitudine și mobilizare exemplară ținând cont că și Bistrița vine după o perioadă în care nu a reușit să obțină puncte și cu siguranță vor încerca să învingă. Acest joc reprezintă o bună oportunitate pentru echipa noastră să se reabiliteze în fața propriilor suporteri printr-un joc consistent, exact în ambele faze și să obținem cele trei puncte puse în joc. Așteptăm un număr cât mai mare de suporteri la sală pentru a susține fetele, mai ales că s-a anunțat o galerie numeroasă din partea adversarelor”, a spus Pera, pentru u-cluj.ro.

Universitatea are trei puncte peste CSM Bistriţa în clasament, iar după meciul de sâmbătă, care va începe la ora 12:30, „studentele” vor evolua la Slobozia şi la Bucureşti, împotriva campioanei României, între cele două jocuri „U” urmând să stea o etapă, din cauza retragerii echipei CSM Ploieşti.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.