JSport.roJSport.ro
foto: Dan Bodea
foto:Dan Bodea/Transilvania Reporter

Naţionala de handbal feminin a României va juca împotriva Norvegiei nu doar în semifinalele Campionatului Mondial din Danemarca, ci şi anul viitor, în preliminariile pentru Europeanul care va avea loc în luna decembrie.

CJSport.ro a aflat că partida contra nordicelor din 2016 va avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în 9 sau 10 martie, contractul fiind deja pregătit, mai lipsind doar anunţul oficial. “Deja s-a stabilit că România-Norvegia se va juca la Cluj, e sigur, contractul e făcut”, ne-a asigurat o sursă apropiată de Federaţia Română de Handbal (FRH).

În cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2016, “tricolorele” se mai află în grupă cu Lituania şi Belarus, formaţii împotriva cărora România a obţinut două victorii, în partidele disputate în luna octombrie. “Dubla” cu Norvegia va avea loc în martie, cu primul joc la Cluj şi returul trei zile mai târziu, iar Neagu şi colegele sale vor încheia parcursul din grupă la începutul lunii iunie, cu Belarus. Primele două clasate vor ajunge la Euro 2016, care este programat în Suedia, în luna decembrie.

De menţionat că România are şanse mari să organizeze şi turneul preolimpic din 2016, la care s-a calificat după ce a ajuns în semifinalele Campionatului Mondial, competiţie care s-ar putea ţine tot la Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Atentie daca cumparati bilete prin reteaua eventim.ro….pe langa comisioanele de care esti anuntat in momentul tranzactiei (3lei +2%) mi-au fost retrasi de pe card 12 lei (6% din valoarea biletelor) in plus fata decat suma finala (bilete si taxe si comisionane). Verificati-va extrasele de cont!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.