JSport.roJSport.ro

Ghinion teribil pentru Florentin Pera, tehnicianul echipei de handbal feminin Universitatea Cluj. Acesta s-a accidentat stupid după golul victorios al Florinei Chintoan din meciul cu CSM Roman şi va fi operat astăzi, la tendonul lui Achile.

Pera a sărit de bucurie la acea fază şi s-a accidentat la piciorul stâng, în adrenalina instalată tehnicianul lui „U” nesimţind pe loc durerea. Acesta chiar a alergat înspre fete pentru a se bucura cu ele pe parchet, însă după câteva minute antrenorului Universităţii i-a fost imposibil să mai calce pe acel picior.

Ajuns la spital cu ambulanţa, Pera a primit diagnosticul de ruptură a tendonului lui Achile, iar operaţia va fi făcută astăzi, la Braşov însă, acolo unde Universitatea Cluj are contract cu o clinică privată. În funcţie de starea de sănătate a acestuia se va decide dacă Pera va merge cu echipa la Brăila, pentru meciul de duminică, antrenorul lui „U” având interdicţie de a pune piciorul jos timp de o lună.

În aceste condiţii, cum Liga Naţională se va încheia în 30 aprilie, Florentin Pera se va prezenta în cârje la antrenamentele şi meciurile pe care Universitatea le mai are de disputat în campionat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.