JOMA - JSport.roJSport.ro

IMG_0631Două dintre cele mai valoroase jucătoare ale echipei de handbal feminin „U” Alexandrion Cluj, pivotul Florina Chintoan şi interul dreapta Laura Popa, au fost convocate la echipa naţională a României.

Selecţionerul Tomas Ryde se va baza pe cele două jucătoare atât la „dubla” „tricolorelor” cu Norvegia, din 9 şi 13 martie, cât şi la turneul preolimpic din Danemarca, ce va avea loc în perioada 18-20 martie. Chintoan şi Popa vor fi colege la lot cu cele mai bune handbaliste românce ale momentului, în frunte cu Cristina Neagu, Aurelia Brădeanu sau Paula Ungureanu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Visul meu ar fi să mai particip la o ediţie a Jocurilor Olimpice, dar toate le decide Dumnezeu. Tot ce ţine de mine o să încerc să fac, dar depinde şi de restul să aibă încredere în mine că pot să îi ajut cu ceva”, spunea Chintoan, într-un interviu recent acordat CJSport.ro, despre posibilitatea de a fi chemată la lot pentru meciul cu Norvegia şi turneul preolimpic.

Lotul se va reuni la Cluj-Napoca la mijlocul săptămânii viitoare, primul meci cu Norvegia urmând să aibă loc în 9 martie, la Sala Polivalentă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.