JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat meciul cu Danubius Galaţi, 32-26 (12-10), din etapa a 11-a a Ligii Florilor.

A fost primul joc pentru „studente” în 2018 şi a doua victorie stagională, venită după un meci în care învingătoarea a stat sub semnul întrebării doar aproximativ 20 de minute.

Jucătoarele lui Alin Bondar au avut un început perfect de joc în Sala „Horia Demian”, după primele 10 minute conducând cu 6-1. Oaspetele, aflate la şapte puncte deasupra Universităţii în clasament înaintea acestui meci, au început să-şi revină odată cu trecerea timpului, reuşind să se apropie la doar un gol, 10-9.

La pauză, însă, „U” avea 12-10 pe tabelă, dar scorul a devenit din nou egal după startul reprizei secunde, cele două formaţii mergând cap la cap timp de 10 minute. Mai apoi, susţinute de o galerie extrem de activă, „studentele” s-au distanţat din nou, punând şase goluri diferenţă în şapte minute, 23-17.

Danubius a căzut apoi şi din punct de vedere psihic, iar „U” a “evadat” suficient cât să trăiască fără emoţii finalul de meci. S-a terminat 32-26, iar clujencele au obţinut a doua victorie a sezonului, însă rămân tot penultimele în clasament, la patru puncte în spatele primului loc care asigură salvarea directă, ocupat chiar de gălăţence.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.