Universitatea Cluj a câştigat meciul cu Danubius Galaţi, 32-26 (12-10), din etapa a 11-a a Ligii Florilor.

A fost primul joc pentru „studente” în 2018 şi a doua victorie stagională, venită după un meci în care învingătoarea a stat sub semnul întrebării doar aproximativ 20 de minute.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Jucătoarele lui Alin Bondar au avut un început perfect de joc în Sala „Horia Demian”, după primele 10 minute conducând cu 6-1. Oaspetele, aflate la şapte puncte deasupra Universităţii în clasament înaintea acestui meci, au început să-şi revină odată cu trecerea timpului, reuşind să se apropie la doar un gol, 10-9.

La pauză, însă, „U” avea 12-10 pe tabelă, dar scorul a devenit din nou egal după startul reprizei secunde, cele două formaţii mergând cap la cap timp de 10 minute. Mai apoi, susţinute de o galerie extrem de activă, „studentele” s-au distanţat din nou, punând şase goluri diferenţă în şapte minute, 23-17.

Danubius a căzut apoi şi din punct de vedere psihic, iar „U” a “evadat” suficient cât să trăiască fără emoţii finalul de meci. S-a terminat 32-26, iar clujencele au obţinut a doua victorie a sezonului, însă rămân tot penultimele în clasament, la patru puncte în spatele primului loc care asigură salvarea directă, ocupat chiar de gălăţence.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.