JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a pierdut şi manşa retur a finalei Challenge Cup cu Sporting Lisabona, 24-30 (9-13) disputată sâmbătă, în Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj.

În faţa a aproximativ 2.500 de spectatori, jucătorii lui Horaţiu Gal nu au avut puterea să se bată de la egal la egal cu mai valoroşii lor adversari, portughezii controlând meciul până la final.

În ciuda eforturilor Potaissei, galben-albaştrii nu au putut spera în niciun moment că pot întoarce soarta acestei finale, Sporting câştigând cu 30-24, iar turdenii au obţinut medaliile rezervate locului secund.

„Această înfrângere o luăm ca pe o victorie. Am avut un adversar incredibil şi am fost onoraţi că am reuşit să jucăm cu Sporting. Vreau să-mi felicit băieţii, au avut un an incredibil, au muncit, s-au dăruit, au luptat şi am reuşit să ţinem steagul sus atât în Challenge Cup, cât şi în campionat. E o mare performanţă pentru noi, deşi cred că Potaissa trebuia să fie ajutată mai mult. Cred că se putea amâna meciul cu CSM Bucureşti pe săptămâna viitoare, nu să-l jucăm miercuri”, a declarat după meci antrenorul Potaissei, Horaţiu Gal.

Turdenii vor juca miercuri, de la ora 16:00, primul meci al finalei mici din Liga Naţională, împotriva celor de la HC Dobrogea Sud.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.