JSport.roJSport.ro

copertaHandbalistele de la „U” Alexandrion Cluj au cunoscut din nou succesul după patru etape în care au pierdut de fiecare dată.

Fetele pregătite de Carmen Amariei au câştigat mai clar decât o arată scorul, 26-21 (13-10), cu Unirea Slobozia, în etapa a 10-a a Ligii Naţionale de Handbal Feminin, o formaţie care a părut că nu şi-a revenit încă după şocul decesului portăriţei Andreea Nica. „Studentele” au avut o a doua repriză în care au avut chiar şi 11 goluri avans, însă adversarele au revenit pe final şi din cauza rotaţiei în formaţia clujeană, Carmen Amariei dându-le şansa tuturor elevelor sale să prindă câteva minute.

„A fost una dintre cele mai importante victorii, mai ales că venim după o succesiune de înfrângeri. Slobozia se luptă, la rândul ei, pentru menţinerea în Liga Naţională şi au fost puncte foarte importante. Fetele au jucat foarte bine atâta timp cât au fost disciplinate tactic. Le felicit din tot sufletul şi mă bucur că, într-un final, rodul muncii noastre începe să se vadă încet, încet”, a spus, la final, Carmen Amariei.

Următorul joc pentru „U” Alexandrion va fi vineri, la Zalău, de la ora 16:45, în derby-ul cu formaţia pregătită de Gheorghe Tadici.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.