JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a câştigat turneul amical desfăşurat în ultimele două zile în Sala Sporturilor „Horia Demian” şi Polivalentă.

„Studentele” s-au impus în meciul decisiv cu 28-22 (14-12) în faţa celor de la HC Zalău, victoria fiind unica variantă pentru ca „U” să câştige micul trofeu pus în joc.

După o primă repriză echilibrată, elevele lui Florentin Pera au început să se distanţeze treptat pe tabelă în partea a doua, inspiraţia din atac şi paradele Ionicăi Munteanu ducând la o victorie bună pentru moral, înainte de reluarea campionatului.

În celălalt meci al zilei, SCM Craiova a câştigat, 36-28 cu Minaur Baia Mare, oltencele terminând pe locul trei la „Cupa Universitatea”, pe locul patru încheind băimărencele.

„A fost o victorie cu Zalăul într-un meci de pregătire, de care ne bucurăm, un succes care dă încredere şi moral echipei. Am crescut de la meci la meci, iar acest lucru este benefic pentru noi. Astăzi fetele s-au angajat mai bine pe faza de apărare, au reuşit să închidă mai bine culoarele şi am luat mai puţine goluri decât până acum”, a declarat, la finalul turneului, antrenorul clujencelor, Florentin Pera.

Liga Naţională se va relua săptămâna viitoare, „U” având meci la Braşov, vineri, 6 ianuarie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.