JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin a Universității Cluj a susținut ieri, 19 decembrie, un nou meci de pregătire, adversara fiind ASC Corona 2010 Brașov. Partida s-a disputat în Sala Sporturilor „Horia Demian” și s-a încheiat 43-36 pentru braşovence.

Echipa clujeană s-a prezentat doar cu 9 jucătoare, din care 2 portari, la meci, dar acest lucru nu s-a văzut pe teren deoarece „studentele” au reușit să marcheze și să se mențină aproape de nivelul adversarului. Totodată, antrenorul clujencelor a spus că vor să aducă la echipă o jucătoare nouă sau două, care să îi ajute în unele momente de joc sau să odihnească o jucătoare experimentată.

,,Această perioadă de pregătire este foarte importantă pentru noi deoarece trebuie să ne reglăm foarte multe lucruri. Din păcate, deși sunt puține mai avem jucătoare și la lotul național și atunci partea de pregătire tactică îmi este foarte greu de antrenat cu adversarii. Practic, noi încercăm la antrenamente să facem niște lucruri cu adversari. Sperăm să ne iasă. Primele două meciuri (nr. meciurile din 15 și 16 decembrie cu Cisnădie) au ieșit un pic mai bine, iar acum cu Brașov doar pe momente. Totuși, adversarul ne-a prezentat ceva de calitate. Chiar dacă am fost în șapte jucătoare am marcat foarte multe goluri. Asta înseamnă că am depus efort, am alergat, am avut foarte multe posesii, am mai și risipit foarte mult. Deci asta înseamnă că am ajuns foarte des la finalizare sau am avut mingea în posesie foarte des. În această perioadă de transferuri așteptăm una-două jucătoare tinere, sperăm să venim cu vești bune și sperăm ca și aceste jucătoare tinere să ne ajute, măcar pe momente de joc sau să odihnească o jucătoare experimentată și suntem oricum foarte câștigați”, a explicat Alin Bondar, tehnicianul echipei clujene.

Cele două echipe se vor mai întâlni în perioada de pregătire la Trofeul Minaur, organizat de CS Minaur Baia Mare în zilele de 28 și 29 decembrie. Până să participe la turneul din Baia Mare, „studentele” vor mai avea două zile de meciuri amicale contra formației CS Măgura Cisnădie în 21 decembrie de la ora 18:00 și în 22 decembrie de la ora 13:00, ambele în Sala Sporturilor „Horia Demian”.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.