JOMA - JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut, scor 32-40 (10-18), meciul cu Rapid Bucureşti, din sferturile de finală ale Cupei României.

Partida s-a jucat într-o Sală a Sporturilor „Horia Demian” fără spectatori, măsură luată de către Federaţie după înmulţirea cazurilor de coronavirus în România.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa lui Carmen Amariei, aflată la trei puncte peste clujence în clasamentul Ligii Florilor, a condus încă din start în Ardeal. Oaspetele au avut 4-0 şi au crescut treptat diferenţa pe tabelă. Jucătoarele tinere ale lui Alin Bondar nu au putut reveni în meci, asta şi din cauza celor trei aruncări de la 7 metri ratate consecutiv în prima repriză. Rapidistele şi-au văzut de joc şi, mai inspirate în ofensivă, au avut 18-10 la pauză.

În partea secundă, bucureştencele au reuşit să păstreze aproape în permanenţă un avantaj de 10 goluri, iar la final s-au impus cu 40-32 şi s-au calificat în Final Four-ul Cupei României, ce va avea loc în aprilie. De menţionat şi că, în ultimul minut, Rapidul a avut trei jucătoare eliminate, dar a reuşit să marcheze de două ori.

Universităţii Cluj îi rămâne campionatul, acolo unde va juca, foarte probabil, pentru al doilea an consecutiv la barajul de menţinere în Liga Florilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. […] 3. Handbalistele de la Universitatea Cluj au ratat calificarea în final-four-ul Cupei României. Clujencele au pierdut, scor 32-40 (10-18), meciul cu Rapid Bucureşti, din sferturile de finală ale competiției, disputat într-o Sală a Sportilor „Horia Demian” pustie, ca urmare a interzicerii accesului spectatorilor la toate competițiile sportive. Între-timp, și handbalul a fost pus pe pauză din cauza pandemiei de coronavirus. (CJ Sport) […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.