JSport.roJSport.ro
foto: Carmen Bizău

Handbalistele de la Universitatea Cluj au pierdut la un singur gol diferenţă 27-28 (16-17) meciul cu Gloria Bistriţa, din etapa a 16-a a Ligii Florilor.

Soarta partidei a fost decisă în ultimele 10 secunde, atunci când Măzăreanu a apărat aruncarea Andrei Moroianu, iar apoi Diana Lazăr a fost blocată în ultima secundă.

Până atunci, jocul a fost echilibrat în mare parte, cu un plus pentru oaspetele din Sala „Horia Demian”. Bistriţencele au avut în două rânduri trei goluri avans pe tabelă, profitând şi de primele şapte minute proaste ale celor de la Universitatea în debutul părţii secunde.

Cu un sfert de oră înainte de final, clujencele au condus pentru prima dată pe tabelă, dar finalul avea să fie gestionat mai bine de către Gloria. Oaspetele s-au desprins la două goluri, iar apoi lipsa de inspiraţie în ofensivă la ultimele două atacuri puteau să le coste pe jucătoarele lui Horaţiu Paşca.

Până la urmă, „U” nu a reuşit să salveze măcar un punct din acest meci şi a pierdut cu 27-28, a cincea înfrângere consecutivă. Clujul rămâne pe locul 12 în clasament, dar poate să cadă la opt puncte în spatele Dunării Brăila la finalul etapei.

„Am avut, în ultimele 10 minute, superioritate şi trei situaţii clare pe care nu le-am fructificat. În apărare suntem foarte pasive şi credem că adversarul ne va face mingea cadou, nu prea facem faulturi, ducem lipsă de agresivitate. La ultimul atac am avut o ratare, dar o să mă duc la vestiar şi o să o felicit pe Moroianu şi o să o încurajez”, a spus, la final, antrenorul clujencelor, Alin Bondar.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.