JSport.roJSport.ro

Handbalistele Universității Cluj au jucat azi, 12 februarie, etapa a 16-a din Liga Florilor pe teren propriu cu ACS Corona Braşov.

Partida s-a încheiat cu scorul 32-31 (16-16) în favoarea Universităţii, după un final dramatic.

Abigail Vălean a fost jucătoarea care a deschis scorul, iar apoi “U” a marcat aproape la fiecare atac, ţinând-o pe Corona la 4 goluri în spate, 5-1. Braşovencele au reuşit să egaleze abia în ultimul minut al primei reprize, 16-16.

După primele două minute ale părţii secunde, tabela arăta 21-16 pentru Universitatea, care a trăit cu emoţii finalul. În urma unei secete de câteva minute în atacul “studentelor”, braşovencele au egalat în minutul 57, 31-31. Suporterii prezenți în sală au trăit la cote maxime ultimele trei minute de joc, victoria fiind adusă de “Abi” în ultimele 10 secunde, asta după ce Ionica Munteanu a apărat, unu la unu, pe un contraatac al oaspetelor. Astfel, “studentele” au obținut o victorie dramatică pe final în fața Coronei Braşov, 32-31.

În urma acestui joc, clujencele au urcat pe locul 10 cu 14 puncte, iar braşovencele rămân pe poziţia a opta cu 21 de puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.