JSport.roJSport.ro
foto: Mircea Rosca/actionfoto.ro

Derby-ul dintre Potaissa Turda şi CSM Bucureşti, din faza optimilor de finală ale Cupei României, s-a încheiat cu victoria dramatică a oaspeţilor, 27-26 (12-11), după aruncări de la şapte metri.

Partida a avut loc în Sala Sporturilor ,,George Bariţiu”, iar cele două echipe au mers cap la cap, arătând un joc agresiv. După 15 minute de joc tabela indica 7-6 pentru Turda. Ambele echipe au avut eliminări pe durata reprizei, dar niciuna nu a reuşit să profite de această ocazie şi să se distanţeze.

Cu cinci minute înainte de pauză, cele două echipe erau la egalitate, 10-10, iar pe final bucureştenii au ratat atacul şi, astfel, Potaissa a intrat la vestiare cu avantaj minin, 12-11.

Gazdele au reuşit să preia conducerea partidei în minutul 44, 19-16, când s-a înregistrat cea mai mare diferenţă de scor de până atunci. Turdenii au reuşit să ţină de scor doar şapte minute deoarece CSM-ul şi-a revenit în atac şi a egalat, 20-20 (min 51).

Tensiunea meciului s-a simţi în minutele de final, iar echipele au mers cap la cap. Condusă cu 24-23, Potaissa a reuşit să egaleze în ultimele cinci secunde de joc şi să ducă meciul la aruncări de departajare, 24-24.

Cele două echipe au ratat primele patru aruncări, pe final bucureştenii fiind mai inspiraţi şi reuşind să se califice în sferturile competiţiei. Acolo nu a ajuns Potaissa, dar nici Universitate Cluj, care a pierdut 28-34 (16-19), în deplasare cu CSM Vaslui.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.