Universitatea Cluj a pierdut meciul cu CSM Bucureşti, 28-34 (11-21), disputat în etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Fără Mihaela Senocico şi Ionica Munteanu, ardelencele au animat acest joc mai ales în repriza secundă, pe final acestea apropiindu-se şi la patru goluri de mai titratele lor adversare.

Oferte echipament Joma - pentru CluburiCatalog 2018 JSport.ro - Joma, Cluburi, echipamente sportive, echipe

Meciul din sala „Rapid” a fost echilibrat în primele cinci minute, jucătoarele lui Alin Bondar reuşind să egaleze de două ori multipla campioană a României. De la 3-3, însă, CSM-ul s-a dus rapid la 7-3 şi 10-4, până la pauză gazdele realizând şi câteva faze spectaculoase. După primele 30 de minute, bucureştencele conduceau cu 21-11, singura problemă din repriza secundă părând să fie scorul cu care se va încheia acest joc.

Partea a doua, oarecum surprinzător, le-a aparţinut oaspetelor însă. Pe fondul unei relaxări a campioanei României, dar şi a tacticii curajoase a lui Alin Bondar, care a scos în multe momente portarul pe faza ofensivă, „U” a venit la doar patru goluri de adversare. Cu Cristina Neagu menajată, CSM-ul a ştiut, însă, să se ferească de emoţii pe final şi să se impună până la urmă cu 34-28.

Acest meci a fost ultimul din 2017 pentru Universitatea Cluj, Liga Naţională urmând să se întrerupă pentru participarea României la Campionatul Mondial din decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.