JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a pierdut meciul cu CSM Bucureşti, 28-34 (11-21), disputat în etapa a 10-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Fără Mihaela Senocico şi Ionica Munteanu, ardelencele au animat acest joc mai ales în repriza secundă, pe final acestea apropiindu-se şi la patru goluri de mai titratele lor adversare.

Meciul din sala „Rapid” a fost echilibrat în primele cinci minute, jucătoarele lui Alin Bondar reuşind să egaleze de două ori multipla campioană a României. De la 3-3, însă, CSM-ul s-a dus rapid la 7-3 şi 10-4, până la pauză gazdele realizând şi câteva faze spectaculoase. După primele 30 de minute, bucureştencele conduceau cu 21-11, singura problemă din repriza secundă părând să fie scorul cu care se va încheia acest joc.

Partea a doua, oarecum surprinzător, le-a aparţinut oaspetelor însă. Pe fondul unei relaxări a campioanei României, dar şi a tacticii curajoase a lui Alin Bondar, care a scos în multe momente portarul pe faza ofensivă, „U” a venit la doar patru goluri de adversare. Cu Cristina Neagu menajată, CSM-ul a ştiut, însă, să se ferească de emoţii pe final şi să se impună până la urmă cu 34-28.

Acest meci a fost ultimul din 2017 pentru Universitatea Cluj, Liga Naţională urmând să se întrerupă pentru participarea României la Campionatul Mondial din decembrie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.