JSport.roJSport.ro
Foto / facebook CSM Bucureşti
Foto / facebook CSM Bucureşti

Meci de interes crescut marţi după-masă la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca: “U” Alexandrion întâlneşte CSM Bucureşti, campioana României şi liderul la zi al Ligii Naţionale.

Oaspetele, care reprezintă România în grupele Ligii Campionilor (LC), alături de HCM Baia-Mare, vin la Cluj după ce în weekend au reuşit un rezultat de egalitate pe terenul campioanei Europei, Buducnost Podgorica.

De altfel formaţia pregătită de Kim Rasmussen se află pe locul 2 în Grupa D din Liga Campionilor, după Buducnost. Din componenţa lotului bucureştencelor fac parte numeroase internaţionale, între care portarul Mayssa Pessoa şi Fernanda-França da Silva, din Brazilia, Isabelle Gulldén (Suedia), Line Jørgensen (Danemarca), Carmen Martín-Berenguer (Spania).

Pentru clujence se anunţă un meci extrem de dificil, ele aflându-se pe locul 10 în clasamentul Ligii Naţionale, cu doar 12 puncte, cu 21 de puncte mai puţin decât CSM Bucureşti, care este lider.

Bilete cu preţ de 10 lei

Fetele de la “U” Alexandrion mizează la meciul de marţi şi pe aportul publicului, iar conducerea clubului a creat un eveniment pe facebook prin care îi invită pe fani la partidă.

Biletele vor avea preţ unic, de 10 lei şi vor putea fi achiziţionate în ziua meciului, marţi, 10 noiembrie, de la casa de bilete a Sălii Polivalente.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.