Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a semnat prelungirea contractului de sponsorizare care i-a purtat noroc în sezonul trecut.

Turdenii, aflaţi pe locul 2 în clasamentul Ligii Zimbrilor, va continua alături de Loteria Română.

În primul sezon de parteneriat, Potaissa a obținut cea mai bună clasare din istoria participărilor în Liga Zimbrilor, și s-a calificat până în faza sferturilor de finală ale EHF Challenge Cup, competiția fiind apoi întreruptă de pandemia de coronavirus.

Flaviu Sâsâeac, președinte AHC Potaissa Turda: „Ne bucură și ne onorează faptul că parteneriatul cu Loteria Română continuă și în acest sezon. A fost un prim sezon al colaborării cu rezultate excelente, clubul nostru situându-se pe locul doi al clasamentului în Liga Zimbrilor. De asemenea, am o avut o prestație reușită si în cupele europene, atât în sezonul precedent, cât și în acest an.

În ceea ce ne privește, sprijinul financiar primit în baza contractului încheiat cu Compania Naționala Loteria Română, completează fondurile alocate participării în competițiile naționale, atât la nivel de seniori, cât și la juniorii clubului AHC Potaissa Turda.

Din perspectiva partenerului nostru, Loteria Română, cred că se distinge ca și un real avantaj de imagine asocierea cu AHC Potaissa Turda, unul dintre puținele cluburi de handbal din România care investește semnificativ în jucători autohtoni și, în special, în tinerii care activează la toate categoriile de vârstă în cadrul clubului nostru.

Handbalul reprezintă în Romania una dintre cele mai îndrăgite ramuri ale sportului de performanță, iar clubul nostru turdean a obținut rezultate remarcabile, atât pe plan intern, cât și în reprezentarea României în competițiile internaționale. Mulțumim pe această cale Loteriei Române pentru sprijinul acordat, cu speranța perpetuării acestui parteneriat cu rezultate excelente pentru ambele părți!”

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte