JSport.roJSport.ro
Sursă foto: Action Foto

Azi, 20 februarie, la Viena a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei Challenge, iar adversarul Potaissei Turda este formația norvegiană FyllingenBergen.

Turul din această fază a competiției se va desfășura în 24/25 martie, iar returul șapte zile mai târziu. Astfel, turdenii joacă primul meci pe teren propriu, urmând ca returul să aibă loc în Norvegia.

Echipa FyllingenBergen se află pe locul șapte cu 16 puncte în campionatul Norvegiei și a ajuns în sferturile Cupei Challenge după ce a trecut de macedonienii de la HC Eurofarm Rabotnik (25-22, 36-28), scor general 61-50.

Celelalte meciuri din sferturi sunt:
Dynamo-Victor
AM Madeira Andebol SAD
 

VSA.E.K. Athens
HC Berchem

VSSKIF Krasnodar
IBV Vestmannaeyjar

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Urmărim cu interes reprezentanta județului nostru în campionatul național de handbal, dar și în efortul echipei de a se califica în semifinalele Cupei Challenge. Felicităm jucătorii Potaissei pentru prestația lor în tere, dar și Primăria care asigură o prezență decentă a echipei în efortul de a se menține în lupta pentru primele poziții, chiar și pentru titlu. Nu același lucru îl putem spune pentru „interesul” Primăriei clujene pentru echipele de handbal, volei și baschet, care așteaptă mai mult de la bogata Primărie a municipiului, dar și de la eventualii sponsori cu dare de mână. Turda oferă un exemplu de felul în care se pot concretiza posibilitățile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.