JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a obţinut un punct pe terenul Măgurii Cisnădie, 23-23 (11-13) în etapa a 15-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, ultimele minute fiind extrem de tensionate.

Scenariul meciului tur nu s-a repetat, însă, chiar în totalitate, ultimul atac al sibiencelor neaducând niciun gol în poarta clujencelor, în partida din toamnă Măgura egalând în ultima secundă.

Partida de la Cisnădie a fost echilibrată în primele 30 de minute, cele două echipe rotindu-se la conducere, fără ca vreuna dintre ele să se distanţeze la mai mult de două goluri.

La pauză, tabela indica 13-11 pentru sibience, însă elevele lui Florentin Pera au început mult mai bine partea secundă. Diana Puiu şi colegele sale au reuşit să impună ritmul meciului, Măgura fiind echipa nevoită să alerge mai mereu după Universitatea. Cu opt minute înainte de final, gazdele au reuşit să egaleze, echilibrul persistând până la final.

Ultimele trei minute, însă, au fost extrem de tensionate, la 23-22 pentru „U” câte o jucătoare de la ambele echipe fiind eliminată, Măgura ratând şi o aruncare de la şapte metri. Ada Moldovan a reuşit să egaleze pe următorul atac, însă niciuna dintre cele două formaţii nu a reuşit să mai înscrie în ultimul minut, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 23-23.

Diana Puiu, cu şapte goluri, a fost cea mai bună marcatoare a clujencelor, însă acest punct nu o ajută foarte mult pe Universitatea, care rămâne pe locul şapte în clasament, Măgura aflându-se pe locul 10.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.