JSport.roJSport.ro
foto: actualdecluj.ro
foto: actualdecluj.ro

Echipa naţională de handbal feminin a României va întâlni Norvegia, peste două luni, în preliminariile grupei 1 de calificare la Campionatul European din Suedia, programat în decembrie.

Meciul va fi la Cluj-Napoca, aşa cum CJSport.ro a anunţat în exclusivitate, iar potrivit Federaţiei Române de Handbal (FRH), întâlnirea din Sala Polivalentă va avea loc miercuri, 9 martie, de la ora 19:00. Deocamdată nu au fost anunţate detaliile despre vânzarea biletelor, însă, foarte probabil, partida se va desfăşura cu casa închisă, mai ales că la Cluj va veni multipla campioană europeană, mondială şi olimpică.

Returul acestui meci va fi duminică, 13 martie, la Stavanger, în Norvegia, primele două clasate din această grupă urmând să se califice la Europeanul din Suedia, ce va avea loc între 4 şi 18 decembrie. Alături de România şi Norvegia, în grupa 1 se mai află Belarus şi Lituania, „tricolorele” reuşind, ca şi nordicele de altfel, să câştige meciurile tur în faţa acestor echipe, disputate în toamna lui 2015.

După partida a doua cu Norvegia, formaţia lui Thomas Ryde se va deplasa în Danemarca, acolo unde, între 18 şi 20 martie, va lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.