JSport.roJSport.ro

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a ajuns, astăzi la prânz, la Braşov, acolo unde va disputa mâine seară, de la ora 20:00, meciul împotriva Coronei.

Fetele pregătite de Florentin Pera sunt conştiente că au şansa a doua în partida de pe terenul unei formaţii care are drept obiectiv participarea în cupele europene, însă au încredere că se pot întoarce cu un rezultat bun. „Studentele” au terminat anul 2016 cu o victorie în faţa Brăilei şi un egal la Craiova, Pera fiind convins că seria pozitivă poate fi menţinută.

„Începem anul cu un joc greu, Braşovul e una dintre echipele cu tradiţie şi rezultate foarte bune în ultimii ani, care îşi propune obiective de podium şi cupe europene. Echipa noastră a arătat, însă, că are capacitatea şi puterea să lupte împotriva oricărei echipe din Liga Naţională, am reuşit să facem surprize cu Brăila şi Craiova şi de ce nu ne-am gândi şi la Braşov să încercăm tot ce ne stă în putinţă pentru a obţine un rezultat bun”, a declarat antrenorul clujencelor.

Meciul contra Coronei contează pentru etapa a 12-a a Ligii Naţionale, penultima a turului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.